Leerlingen RSG en ISK in Ter Apel ontvangen verplaatsbare voetbaldoeltjes

ter apel

Wethouder Wietze Potze van de gemeente Vlagtwedde heeft verplaatsbare voetbaldoeltjes en voetballen overhandigd aan leerlingen van RSG Ter Apel. De doeltjes en voetballen zijn bestemd voor de RSG en de ISK (school voor asielzoekerskinderen).

De overhandiging van de voetbaldoeltjes en ballen gebeurde ter afronding van het winnende voorstel van de jeugdraadsvergadering op 5 november 2015. Daarin besloten vertegenwoordigers van de tweede klassen een bedrag van 1500 euro te besteden aan een voetbaltoernooi voor jongeren van de RSG en het asielzoekerscentrum om elkaar zo beter te leren kennen. Deze wedstrijd vond plaats op 1 april, tijdens de Dag van de Vrolijkheid. Van het resterende bedrag zijn de verplaatsbare voetbaldoeltjes en voetballen aangeschaft. Namens de RSG namen Boyd van Ree, Jordy Wegmans, Sharon Hempen, Edward van Mensvoort, Anneloes Meendering en Ismael Zarrouki de voetbaldoeltjes en voetballen in ontvangst.

Auteur

Paul Abrahams