Friends in Harmony houdt cultureel festival in Ter Apel

ter apel

Het jongerenkoor Friends in Harmony uit Ter Apel houdt vrijdag 8 en zaterdag 9 juli het muziekevenement 'Please don't stop the music'. Plaats van handeling is camping Moekesgat in Ter Apel.

Het spits van het culturele festival wordt vrijdagavond afgebeten door Friends in Harmony. Het concert onder leiding van dirigent Erik Luikens begint om 20.30 uur. Het koor wordt begeleid door pianist Tekke Withaar. Het programma wordt zaterdag vanaf 10.00 uur voortgezet. Het publiek kan luisteren naar onder meer Edwin Dost, Knaap, C Side Funk, het gospelkoor Dabar, 7 Tinten Grijs, Ter Apeler Harmony, Betstay en Westerwoldse Wichter. Ook het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers verleent medewerking. Het evenement wordt afgesloten door Friends in Harmony. Een ticket kost 15 euro. U wilt zowel vrijdagavond en zaterdag langskomen? Dan kost een entreebiljet 25 euro. Kijk voor meer informatie over het programma en de kaartverkoop op de website van Friends in Harmony.

Auteur

Paul Abrahams