Nieuwe tractor voor camping Moekesgat in Ter Apel

ter apel

De medewerkers van de familiecamping Moekesgat in Ter Apel hebben de beschikking over een splinternieuwe tractor om allerhande werkzaamheden uit te kunnen voeren.

De Solis 20 is vorige week geleverd door Niels Lubbers van Niels Lubbers tuin- en parkmachines uit Ter Apel. De ondernemer neemt ook het onderhoud voor zijn rekening van de tractor die erg wendbaar is, zelfs in de kleine ruimte, en veelzijdig inzetbaar is. "En bovendien zeer zuinig in gebruik", benadrukt Niels. "De Solis 20 is een populaire tractor. Ik heb er dit jaar al meerdere exemplaren van verkocht." "Een super tractor", glundert Ronald Hut van Moekesgat. "Ben heel blij met de aankoop. De machine wordt onder meer ingezet om het strand te egaliseren."

Auteur

Paul Abrahams