Kerkdienst voor doven en slechthorenden in Onstwedde

Ter Apel

Op zondag 21 augustus wordt in de christelijk gereformeerde kerk in Onstwedde een aangepaste kerkdienst gehouden voor doven en slechthorenden.

De dienst onder leiding van voorganger M.Visser, hij is dovenpastor van het Interkerkelijk Dovenpastoraat, begint om 10.00 uur. Het Interkerkelijk Dovenpastoraat is een samenwerkingsverband van de PKN kerken, Christelijk Gereformeerde kerken en de Nederlands Gereformeerde Kerken. De liederen en schriftlezingen zijn op een groot scherm te lezen en worden lettergreep voor lettergreep aangewezen zodat iedereen mee kan doen. Visser spreekt heel duidelijk en gebruikt daarbij gebarentaal, zodat hij voor bijna iedereen te volgen is. Indien gewenst is de preek op papier beschikbaar. Neem dan contact op met Gees Tipker, 0599-313256. Mailen kan ook: geestipker@hotmail.com

Auteur

Paul Abrahams