Rosanne Wemerman winnaar Facebook actie Ter Apeler Courant

ter apel

De winnaar van de Facebook actie van de Ter Apeler Courant is bekend. De taart is na loting gewonnen door Rosanne Wemerman.

De inwoonster van Ter Apel was in de afgelopen weken één van de 'likers' van de Facebook pagina van de krant. Door mee te doen maakte ze kans om een heerlijke taart te winnen. De lekkernij - gemaakt door Frank Pals van Bakker Job uit Gieten - is vanmiddag bezorgd door redacteur Paul Abrahams van de krant. Wie de Facebookpagina van de Ter Apeler Courant en van de Kanaalstreek leuk vindt, krijgt alle op www.terapelercourant.nl en op www.kanaalstreek.nl gepubliceerde berichten in zijn of haar tijdlijn. Uiteraard kan ook op deze berichten gereageerd worden en zijn alle berichten eenvoudig te delen.

Auteur

Paul Abrahams