Concert A.J. Croce in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Het culturele seizoen in Cultuurpodium VanSlag in Borger wordt op woensdag 31 augustus geopend door de Amerikaanse topmuzikant A.J. Croce.

Hij is de zoon van de legendarische singer-songwriter Jim Croce. Vanaf zijn debuut als jazz- en bluesgeoriënteerde artiest tot zijn metamorfose naar popmuzikant maakte A.J. een aardige muzikale omweg. Op zijn achttiende begon hij bij B.B. King en in zijn verdere nu alweer twintig jaar durende carrière was hij te zien in shows van onder andere Jay Leno en David Letterman. Ook deelde hij het podium met vele eclectische kunstenaars als Willie Nelson, Ray Charles, Béla Fleck en James Brown. Inmiddels is A.J. Croce in Amerika net zo bekend als zijn vader. Hij begint nu ook in Europa door te breken. In zijn huidige tour komt zijn volledige Amerikaanse band met hem mee. Het concert in VanSlag begint om 20.30 uur. Meer informatie op www.vanslag.eu  

Auteur

Paul Abrahams