Inloopmiddag stoma vereniging

Musselkanaal

De stoma vereniging houdt regelmatig een inloopmiddag voor mensen en familie leden die een stoma hebben of er misschien èèn krijgen.

De eerstvolgende inloopmiddag is woensdag 14 september van 14.00 tot 16,00 uur  en vind plaats in De Nardusbloem aan de Akkerweg 57 in Musselkanaal. Deze middagen hebben een informeel karakter en een ongedwongen sfeer, er kan  over verschillende onderwerpen worden gesproken. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen aangaande hoe om te gaan met een stoma. De stoma vereniging nodigt mensen en/ of familie van mensen met een stoma uit om deze middag te bij te wonen. De toegang is gratis al is een vrije donatie voor De Nardusbloem altijd welkom. Meer informatie is te vinden op : www.stomavereniging.nl

Auteur

Cindy Houwen