De nieuwe gemeentegids Borger-Odoorn volgende week in de brievenbus

Borger

De nieuwe gemeentegids Borger-Odoorn 2016-2017 komt uit. Een handige leidraad bij het zoeken naar informatie over de gemeente.

In de gemeentegids staat informatie over de meest uiteenlopende organisaties, verenigingen en bedrijven. Na 14 september nog geen gids ontvangen? Dan is deze af te halen op het gemeentehuis. Naast de digitale gemeentegids www.borger-odoorn.smartmap.nl kan men gebruikmaken van de gratis Gemeentegids App.  De digitale gemeentegids is goed toegankelijk is voor iedereen inclusief ouderen en mensen met een functiebeperking. Ook is het mogelijk om de gids in drie verschillende aangepaste leesvormen op te vragen: in braille, grootlettertype of gesproken als daisy-cd-rom. Wijzigingen kan men doorgeven aan Akse Media via redactie@aksemedia.nl (onder vermelding van gemeentegids Borger-Odoorn) of bel (0223) 673 010. Daarnaast kan men gebruikmaken van de mutatiebon achterin de gids of van de digitale gemeentegids www.borger-odoorn.smartmap.nl

Auteur

Cindy Houwen