De Toekomst van de Kerk, Kerk 2025

Borger

 De Toekomst van de Kerk, Kerk 2025. Over dit onderwerp komt mevrouw Karin van den Broeke spreken in het Anker in Borger.

Karin van den Broeke is preses van de Generale synode van de Protestantse Kerk , de hoogste functie in de kerk. Zij spreekt over de toekomst: Waar gaat het om  en hoe ziet de kerk er in 2025 uit. Welke uitdagingen komen er op de kerk af. Wat is nodig om een relevante kerk te zijn voor elkaar en voor anderen. Het gaat wel goed, maar er zijn ook duidelijk zorgen. De kerk krimpt en de maatschappij verandert in een snel tempo. Hoe moet de kerk daarmee verder gaan? Zal alles moeten blijven zoals het is en was? Of is het beter om met een kritische blik naar de situatie van vandaag en morgen te kijken.  Alles onder het motto: “Waar een Woord is, is een weg”. De bijeenkomst is woensdagavond 28 september in het Anker in Borger. Aanvang 19.30 uur.

Auteur

Cindy Houwen