Motortoertocht voor goed doel MTC De Hondsrug

Nieuw Weerdinge

  MTC De Hondsrug uit Emmen houdt  zaterdag 10 september haar jaarlijkse open motortoertocht voor een goed doel. De gehele opbrengst gaat dit keer naar Dagbesteding De Spil in Klazienaveen.

Het vertrek en de finish is bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge waar ook de koffie met cake klaar staat. Tussen 9.30 en 10.30 uur wordt er gestart. De route kan individueel worden gereden, maar met een groep meerijden kan ook. Er zijn om 9.30, 10.00 en 10.30 uur frontrijders beschikbaar. De route is beschikbaar voor Garmin en TomTom. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro voor iedere deelnemer Meer informatie over de route of aanmelden? Neem dan contact op met Karst van Oosten telefoon 06 – 5068 7605 of email karstvanoosten@ziggo.nl. Deelnemers kunnen zich ook melden bij het vertrekpunt.

Auteur

Cindy Houwen