De Nacht van de Dino

Wedde

  In de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 sepotember kan men de aanwezigheid van de voorwereldlijke dieren op een heel andere manier beleven. In magische kleuren licht lijken ze echt tot leven te komen voor de ogen van de bezoekers.

Om dit van heel dicht mee te maken kunnen vaders en zonnen, moeders en dochters kamperen op het landgoed. Midden tussen de dino`s de nacht doorbrengen - een gebeurtenis die de kinderen nooit vergeten.  Op het landgoed is ook een dino-doe ruimte met allerlei activiteiten voor kinderen. haaien¬tanden zeven, zelf een fossiel uit steen hakken, gipsen dino`s gieten en veel meer. Programma: Zaterdag 10 september Vanaf 15.00 uur zijn de vaders en moeders welkom om hun tentje op te zetten in het dinopark. 17.00 uur officiële opening van de nacht van de dino 19.00 uur grote barbecue voor alle deelnemers. 21.30 uur de dino`s worden in het licht gezet en het grote kampvuur wordt onstoken. Er is een speciale speurtocht uitgezet door het dinobos. vanaf 20.00 uur muziek in het park met “Cloversend”, ze spelen voornamelijk Ierse folk, maar ook Franse en Middeleeuwse traditionals. 24.00 uur groot vuurwerk op het landgoed. Zondag 11 september 09.00 uur ontbijt met belegde broodjes voor iedereen. De kosten bedragen  34,95 euro per kind en  45,95 euro per volwassene. Inschrijven via: info@landgoedtenaxx.nl Bezoekers die alleen voor het park en het avondprogramma komen betalen de normale entree.  Volwassenen 9.00 euro, kinderen 5.00 euro en gezinskaart 25 euro.  

Auteur

Cindy Houwen