IJRN knalt najaar in met Word Ranking toernooi IJslandse paarden

Exloo

 Hippisch Centrum Exloo (HCE) is zondag 11 september 'the place to be' voor de topsportruiters IJslandse paarden in Nederland.

Nog maar kort geleden was HCE het podium voor de succesvolle FEIF Youth Cup Icelandic Horses die overigens voor de Nederlandse jeugdruiters zeer succesvol is verlopen. IJRN (IJsland Rijders Noord) houdt voor het sportelan in Nederland een selectie en Word Ranking wedstrijd. Een voorproefje op de strijd die in 2017 los gaat barsten voor een plaats in het Nederlands team voor de World Championships for Icelandic Horses 2017 dat in Oirschot (NL) plaats gaat vinden. De juryvoorzitter van de Word Championship Icelandic Horses 2017, PorgeirGudlaugsson (IS,IF) is een van de juryleden. Daarnaast zullen LutzLesener (DE, IF), Ushi Heller (CH,IF), Bas Cornielje (NL), Bram van Steen (NL) en Petra van der Linden (NL,IF)de prestaties van de sportruiters beoordelen.

Auteur

Cindy Houwen