Castle Pickin’ Party verhuist naar cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Vijf jaar lang was Het Kasteel in Groningen de thuisbasis voor de Castle Pickin’ Party, a Festival of Strings. Daar komt dit jaar een einde aan.

De Castle Pickin’ Party editie 2016 wordt op zaterdag 24 september gehouden in de nieuwe locatie Cultuurpodium VanSlag in Borger. "Vooralsnog blijven we de naam Castle Pickin’ Party gebruiken", zegt Henk Eggens van VanSlag. "Maar suggesties voor een nieuwe naam zijn natuurlijk welkom." De afgelopen vijf edities hebben veel verschillende bands op het podium in Het Kasteel gestaan. Dat waren onder andere Babes in the Grass, Beauty & the Vagebond, Campfire Collaboration, Close to Home, CocoBelle, Emmy and the Bluegrass Pals, Except-2, Gentle Blue, Jan Henk de Groot, Klein & Luurtsema, Lazy Tater, Liza Jane, Marcel Smit & de Hiele Hannel, Red Herring, Rijk van Huisstede & Friends, Suncourt Ramblers, Stringtime, Touch of Grass, Utrecht Central Station, Velvet Joe & de Bluegrass Diamonds en Whiskey Rose. Het muziekevenement VanSlag Castle Pickin’ Party begint om 13.00 uur. De laatste noten worden om 22.00 uur gespeeld. Kijk voor meer informatie op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams