Autocross spektakel in De Polderputten in Ter Apel

ter apel

Liefhebbers van autocross opgelet! Op zondag 9 oktober is het goed toeven in het autosportstadion De Polderputten in Ter Apel.

Dan krijgen autocrosscoureurs uit binnen- en buitenland die normaal gesproken alleen hun wedstrijden rijden op zand en/of kleibanen, een unieke kans om hun vaardigheden eens op het veel snellere asfalt te laten zien. Het organisatiecomité van de Noord Nederlandse Ovalracing heeft wederom een gevarieerd autosportprogramma kunnen samenstellen. Zo wordt onder meer gestreden in de de standaardklasse 1400cc, 1600cc en 2000cc en in de spectaculaire Bangerstox en de Rodeoklasse, waarbij onderling contact tussen de deelnemende auto’s toegestaan. Het festijn wordt afgesloten met een caravanrace. De eerste race begint om 11.30 uur.

Auteur

Paul Abrahams