Oud-inwoonster Stadskanaal schrijft een thriller

Ter Apel

'Stilzwijgend'. Dat is de titel van de thriller die door de 25-jarige Shanti Ramcharan is geschreven. Het boek is vanaf deze week te koop.

"Ik heb ongeveer een jaar gewerkt aan het boek", vertelt Shanti die tot drie jaar geleden in Stadskanaal heeft gewoond, voordat ze naar Kampen is verhuisd. "Het boek is met name online te bestellen via de webshop van Boekscout, maar het boek kan desgewenst ook in de boekwinkel worden besteld. De kosten bedragen 22,99 euro, dat is inclusief de verzendkosten." Het verhaal gaat over Jeroen Gerardsen, vervolgt Shanti. "Zijn leven verandert op een dag drastisch wanneer hij tijdens het bezorgen van de krant een lijk van een oudere vrouw vindt in Vinkhuizen. De lugubere vondst laat een behoorlijke impact op Jeroen achter. Dan volgen nog meer lugubere moorden. Heel Vinkhuizen en Havendam staan na de moorden op zijn kop. Rechercheur Dirk van Dijken doet er alles aan om de dader(s) te vinden. Het onderzoek lijkt op een gegeven moment stil te staan, totdat Dirk en zijn team ontdekken dat Jeroen Gerardsen en zijn familie een rol spelen in verschillende duistere zaken ... "Het idee voor een tweede boek heb ik al in mijn hoofd zitten", verklapt Shanti. "Sterker: ik heb het eerste hoofdstuk al geschreven." Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/Stilzwijgendthriller/  

Auteur

Paul Abrahams