Concert The Mulligan Brothers in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Altcountry en bluesy folk met close harmony vocals, vergelijkingen met Mumford and Sons zijn heel snel gemaakt.

The Mulligan Brothers heten weliswaar geen van allen Mulligan en familie zijn ze ook al niet, maar dit doet natuurlijk helemaal niets af aan de schitterende, melancholische en intieme songs die ze op hun twee albums hebben laten horen. The Mulligan Brothers zijn op woensdag 26 oktober te zien op het podium van VanSlag in Borger. In februari van dit jaar waren ze in De Wereld Draait Door. Hoewel Ross Newell het leeuwendeel van de nummers zingt, leveren de overige bandleden ook goede vocale bijdragen. De zweem melancholie in de liedjes wordt nog versterkt door het prachtige emotionele fiddle-spel van Gram Rea. Tijdens liveoptredens spelen ze ook covers van onder andere The Band zoals The Night They Drove Old Dixie Down en Bruce Springsteens Atlantic City. Aanvang 20.30 uur. Meer info op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams