Black Lake treedt op in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

“54 jaar? Ja en we zijn nog lang niet klaar.” Dat zegt bassist Gerrit de Hoop van Black Lake. Hij is er al vanaf het prille begin bij.

De band, jarenlang één van de beste live-bands in het covercircuit van Nederland, is weer helemaal terug op het oude niveau van hun hoogtijdagen. Black Lake staat op zaterdag 29 oktober op het podium van VanSlag in Borger. De onvoorwaardelijke liefde voor rockmuziek, vooral de classic rock van de 80’s hebben het grootste gedeelte van de succesvolle formatie van de jaren tachtig en negentig van de vorige eeuw weer bij elkaar gebracht. De band is uitgebreid met een gitarist zodat Black Lake nu beschikt over twee gitaristen. De vocale mogelijkheden met vier leadzangers zijn ongekend, geweldige samenzang was altijd al één van de pijlers van de band. Het repertoire bestaat uit rockklassiekers van onder andere Toto, Foreigner, Joe Cocker, Bon Jovi, Van Halen, White Snake en Gary Moore. Wat ook is gebleven is de medley van 45 minuten, ooit het handelsmerk van Black Lake. Het concert begint om 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams