Streektaaldag in kunst- & cultuurpodium de Verrekieker in Drouwenermond

Ter Apel

Zondag 20 november staat de Drentse en Groningse streektaal centraal in het kunst- & cultuurpodium De Verrekieker aan het Zuiderdiep 43 in Drouwenermond.

Het publiek kan genieten van een veelzijdig programma met optredens van de Peter Bloem Band, de band VanDeStraat, Gerard Spin, de formatie Ol 'houd en Ineke de Jong. Daarnaast kan worden geluisterd naar gedichten en verhalen van Henk Puister, Lammie Wolf, Henk Pras, Nane van der Molen en Greet Vrijenhoek. Het streektaalfestijn begint om 14.00 uur. Het spits wordt afgebeten door de Peter Bloem Band. De afsluiting wordt tegen de klok van acht uur 's avonds verzorgd door Ineke de Jong. Een kaartje kost vijf euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. U wilt meer informatie? U wilt een ticket reserveren? Bel 0599-611036 of stuur een mail naar de-verrekieker@online.nl

Auteur

Paul Abrahams