Gerrit en Greta Hut uit Ter Apel zijn vijfenzestig jaar getrouwd

ter apel

Veel reuring vandaag in de woning van Gerrit en Greta Hut aan de Reigerhof in Ter Apel. Het echtpaar is namelijk vijfenzestig jaar getrouwd.

Net als vijf jaar geleden heeft burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Vlagtwedde een bezoek gebracht aan het briljanten echtpaar. Zij had bloemen meegenomen en een kop en schotel met het logo van de gemeente Vlagwedde. De echtelieden kregen ook een brief van koningin Willem-Alexander en koningin Maxima in de bus. Het jawoord is gegeven op 24 november 1951 in het gemeentehuis in Roden. Gerrit en Greta hebben vijf kinderen, zeventien kleinkinderen en acht achterkleinkinderen. Lees het volledige artikel woensdag in de Kanaalstreek en Ter Apeler Courant.

Auteur

Paul Abrahams