Tien genomineerden ‘Leukste uitje van Drenthe’ zijn bekend

Ter Apel

Tien uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Drenthe 2017’.

Tijdens de ANWB-verkiezing voor het leukste uitje brachten ANWB-leden in totaal 50.000 stemmen uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel voor de landelijke als provinciale verkiezing. Wie de winnaars zijn wordt bekend gemaakt op dinsdag 10 januari tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Jaarbeurs in Utrecht. De top 10 van genomineerde uitjes in Drenthe zijn in willekeurige volgorde: Hunebedcentrum in Borger, Kabouterland in Exloo, Drouwenerzand Attractiepark in Drouwen, Nationaal Gevangenismuseum in Veenhuizen, Veenpark Wereld van Veen in Barger-Compascuum, Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe in Ruinerwold, Zoo Bizar in Orvelte, Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord, Subtropisch zwembad De Bonte Wever in Assen en Plopsa Indoor Coevorden in Dalen.

Auteur

Paul Abrahams