Een kijkje achter de schermen bij Mondzorg Gieten

Ter Apel

Op zaterdag 14 januari houdt tandartspraktijk Mondzorg Gieten een open dag van 10.00 tot 14.00 uur.

Het is dan een jaar geleden dat Mondzorg Boddeveld is overgenomen door Mondzorg Gieten. Tijdens de open dag kunnen geïnteresseerden kennismaken met de praktijk en ook patiënten zijn van harte welkom om vrijblijvend meer informatie over een bepaald onderwerp te ontvangen of een kijkje te nemen achter de schermen. Doorlopend worden presentaties gegeven over implantologie. Bezoekers kunnen ook terecht voor informatie over onder meer orthodontie, kindertandheelkunde, mondzorg bij ouderen en algemene tandheelkunde. De aanwezige tandartsen, mondhygiëniste en (preventie-)assistenten beantwoorden graag uiteenlopende vragen. Weet u bijvoorbeeld waarvoor een OPG-toestel dient? Wat een Airflow is? En wat er gebeurt in de sterilisatieruimte? Bovendien gaat Mondzorg Gieten binnenkort starten met een nieuwe preventiemethode voor kinderen: Gewoon Gaaf. Tijdens de open dag kan vrijblijvend kennis worden gemaakt met deze methode. Voor de kinderen vinden diverse activiteiten plaats. Zo kunnen zij deelnemen aan de Johnny Joker-kleurwedstrijd, een tandendoosje versieren en meedoen met de poetsinstructie met behulp van het ‘poetsdraakje’. Tevens ontvangen de eerste 50 bezoekers zaterdag 14 januari een leuke goodiebag. Mondzorg Gieten is gevestigd aan Boddeveld 6 in Gieten. Kijk voor meer informatie op de website www.mondzorggieten.nl  

Auteur

Paul Abrahams