Prijsuitreiking Juwelier Opticien Luitjens in Musselkanaal

Ter Apel

De kerstwensen actie van Juwelier Opticien Luitjens in Musselkanaal in het huis-aan-huisblad De Kanaalstreek is uitermate succesvol verlopen.

door Paul Abrahams Wat heet. Maar liefst 1600 mensen hebben meegedaan aan de actie. Dat meldt een glunderende Wim Luitjens. "Op de foto stonden medewerkers en het was de bedoeling om de gezamenlijke leeftijd te raden. Drie deelnemers hebben uiteindelijk het juiste getal doorgegeven: 538. Dat komt goed uit. Want in de prijzenpot zaten drie cheques ter waarde van 250, 150 en 100 euro. We hebben nu niet hoeven loten." Vrijdagmiddag werd de prijsuitreiking gehouden. Erik Potze en Piet Boekelo uit Valthermond en Daniëlle Sikkema uit Musselkanaal mochten om de beurt een tas van de toonbank pakken en daarna open maken. Uiteindelijk sleepte Erik Potze de hoofdprijs van 250 euro in de wacht en gingen Daniëlle Sikkema en Piet Boekelo met een cheque ter waarde van respectievelijk 150 en 100 euro naar huis." "Een hele leuke actie", vertelt Erik Potze. "Ik heb samen met mijn vrouw Hilda en mijn zoon Daan aan de keukentafel zitten puzzelen rond de kerstdagen. Van vier medewerkers wisten we de leeftijd, verder was het gokken. Daan en Hilda zaten er ook dichtbij hoor met 536 en 534 jaar."  

Auteur

Paul Abrahams