Finale JiveCup in de Hunsowhal in Tweede Exloermond

tweede exloermond

150 leerlingen van de groepen vijf en zes van de Bonifatiusschool, Gerardusschool en De Vlinder in Ter Apel, De Lindenborgh en St. Antoniusschool in Musselkanaal, St. Josephschool in Zandberg, Rehoboth in Valthermond en De Wegwijzer in Tweede Exloërmond hebben zich geplaatst voor de finale van de JiveCup, die vrijdag 13 januari in de Hunsowhal in Tweede Exloërmond wordt gehouden.

De eindronde begint om 13.00 uur. In de afgelopen weken hebben de leerlingen dansles gekregen van Jan en Monica Poelman van de gelijknamige dansschool. Vorig jaar werd de ChaChaCha geleerd, nu de Jive. Tijdens de voorronde op vrijdag 9 december hebben 150 jongens en meisjes een ticket voor de finale in de wacht gesleept. Vorig deden 160 leerlingen van zes scholen mee, dit jaar 270 leerlingen van acht scholen.

Auteur

Paul Abrahams