Theatervoorstelling in de bibliotheken Stadskanaal, Musselkanaal en Onstwedde

Ter Apel

Woensdag 25 januari gaan de Nationale Voorleesdagen van start. Tien dagen lang kunnen jonge kinderen meedoen aan (voorlees)activiteiten.

In de bibliotheken van de gemeenten Stadskanaal kunnen de kinderen op woensdag 25 januari en woensdag 1 februari genieten van een voorstelling van de Leesleedies. Leesleedies Pippa en Phoebe drijven in hun bootje op zee. Best eenzaam, maar toch vermaken ze zich prima en beleven ze van alles. Laat je in deze voorstelling meevoeren door de magie van voorlezen en theater! De theatervoorstelling is gebaseerd op het Prentenboek van het Jaar 'De kleine walvis'. De Leesleedies spelen op woensdag 25 januari om 15.30 uur hun voorstelling in Bibliotheek Stadskanaal. Een week later zijn de Leesleedies om 13.00 uur in Bibliotheek Onstwedde en om 15.30 uur in Bibliotheek Musselkanaal. De toegang is gratis.

Auteur

Paul Abrahams