Nieuwjaarsfestijn Kunstenschool ZG in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Ter Apel

Zondag 22 januari staat bij Kunstenschool ZG in het teken van het Nieuwjaarsfestijn.

De afgelopen weken hebben de leerlingen onder leiding van hun docenten volop geoefend, om een prachtige uitvoering te kunnen neerzetten waarmee ze het nieuwe jaar in luiden. Het publiek kan genieten van optredens van de ballet- en streetdanceleerlingen, het kinderkoor, popkoor PuurZang en een orkest dat schitterende muziek uit Disney’s Pixar Movie Favorites speelt. Het is een zeer gevarieerd programma, dat zeker de moeite van het bezoeken waard is. Belangstellenden zijn welkom vanaf 12.30 uur in Theater Geert Teis. De optredens beginnen om 13.00 uur. De toegang is gratis, een vrije gift wordt op prijs gesteld.

Auteur

Paul Abrahams