Ronald Douglas bij Jazz op Zondag in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Jazz-zanger Ronald Douglas zit al 25 jaar het vak. Op zijn 28ste besloot hij het roer om te gooien en zijn hart te volgen.

Na vijf jaar studie bij de Amerikaanse Jazzzangeres Deborah Brown trad hij al snel op met verschillende orkesten en jazzcoryfeeën als De Skymasters, het Metropole Orkest, Rita Reijs, John Clayton en Mark Murphy. Op 29 januari staat hij met zijn begeleidingsgroep tijdens de serie Jazz op de Zondag in Cultuurpodium VanSlag in Borger. Ronald Douglas heeft een prachtige stem en geweldige techniek. Een zanger die veel aandacht besteedt aan een lied. In zijn optreden is de kracht van de eenvoud en de swing te voelen. Ieder optreden en concert ziet hij als een hoogtepunt. Ronald Douglas heeft vijf cd's op zijn naam staan waarvan de laatste, Lotus Blossom, internationaal hoge ogen heeft gescoord. Het concert is tussen 15.00 en 18.00 uur. Meer info op www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams