Nieuwe voetbalkantine van Musselkanaal officieel in gebruik genomen

Ter Apel

Onder grote belangstelling is de verbouwde kantine van de voetbalvereniging Musselkanaal vrijdagavond officieel in gebruik genomen.

door Paul Abrahams Het lint werd doorgeknipt door Bé Manning en door Naud Mensen, het jongste lid van de club. Naud werd op 1 januari ingeschreven en speelt in het F4 juniorenteam. In de afgelopen jaren heeft de accommodatie van de club een flinke opknapbeurt gekregen. Waarnemend voorzitter Bert ten Hoff stak tijdens zijn toespraak de loftrompet over de vele vrijwilligers die de handen uit de mouwen hebben gestoken. "Er is heel veel gebeurd. De kleedkamers, de keuken, de bestuurskamer, de commissiekamer en de koffiecorner zijn verbouwd en we hebben een washok, een invalidentoilet en een prachtige overkapping gekregen. En de CV is vernieuwd. Vanavond nemen we de nieuwe kantine in gebruik. Ik ben zo trots op het resultaat. In een paar weken tijd is bergen werk verzet en het resultaat is werkelijk prachtig geworden. Bijna alles is vernieuwd: het plafond, de vloer, de kastenwand, de gordijnen, de muziekinstallatie en beslist niet te vergeten: de oogstrelende bar. De werkzaamheden zijn volgens planning afgerond. We kunnen weer jaren vooruit." Ter Hoff hoopt dat in de zomer de laatste klus kan worden uitgevoerd: het verbouwen van de toiletgroep. Daarnaast verwacht hij dat binnenkort een pinautomaat in de kantine wordt geplaatst. "Verder kunnen we nog wel wat helpende handen gebruiken. Om te beginnen zoeken we een voorzitter, een materiaalman en een omroeper." Tijdens de feestelijke bijeenkomst werd een boeket bloemen aangeboden aan Wiecher Zuur. De oud-voorzitter van de club is benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB. Sinds 1986 is hij lid van de Commissie van Beroep van de voetbalbond.  

Auteur

Paul Abrahams