Concert Chatham County Line in cultuurpodium VanSlag in Borger

Ter Apel

Rechtstreeks uit Raleigh, North Carolina, komt de Amerikaanse bluegrassband Chatham County Line donderdag 9 februari naar Roots on the Road in VanSlag Borger.

Met z'n vieren rond één microfoon musiceren de mannen al sinds 1999 de sterren van de hemel; de klassieke bluegrass is hun passie. Met close harmony zang, viool, banjo, mandoline, mondharp, slidegitaar en contrabas geeft de band een opvallende draai aan traditionele muziek, waarbij ze vanuit bluegrass en americana uitstapjes maken naar country en blues. Gehuld in strak gesneden pakken vertalen zij de muziek van eerder naar de tijd van nu. Alle ingrediënten voor succes zijn aanwezig: perfecte samenzang, goed doortimmerde nummers en een banjospeler die sneller kan soleren dan zijn eigen schaduw. Het optreden begint om 20.30 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.vanslag.eu

Auteur

Paul Abrahams