Opnames voor de film The Passion in Sellingen

Ter Apel

In Sellingen zijn de voorbereidingen in volle gang voor het maken van een film van The Passion.

The Passion is een hervertelling van de laatste dagen van het leven van Jezus. Het eeuwenoude lijdensverhaal krijgt een eigentijdse uitvoering en wordt gespeeld door dorpsbewoners, jong en oud. Zij spreken en spelen het verhaal van de lijdensweg van Jezus. Het maken van deze film is een initiatief van de Filmclub Sellingen, in samenwerking met de twee protestantse kerken uit het dorp en de jeugdclubs van deze kerken. Op zaterdag 18 februari worden filmopnamen gemaakt van Jezus en zijn vrienden in het dorp. De organisatie zoekt nog figuranten. Tussen 10.00 en 11.30 uur vinden opnamen plaats van de intocht van Jezus in het dorp aan de Westerkamp en tussen 15.00 en 16.00 uur van Pilatus vanaf het bordes van het gemeentehuis. Figuranten kunnen zich aanmelden bij Ilona Ophof, ilonaophof@hetnet.nl Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt de film - afgewisseld met muziek en een verteller - om 19.30 uur vertoond in de gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Sellingen.

Auteur

Paul Abrahams