Nog vijftig vrijkaarten beschikbaar voor bedank concert Thijs Pot in uitverkocht Theater Geert Teis

Ter Apel

Theater Geert Teis in Stadskanaal is donderdagavond 9 maart stijf uitverkocht. Dan geeft Thijs Pot - de nummer vier van The Voice of Holland - een bedank concert.

door Paul Abrahams

In eerste instantie zou de 19-jarige inwoner van Stadskanaal een concert geven voor maximaal 200 personen in de Pleinzaal van het theater. Later is besloten om uit te wijken naar de grote zaal met plek voor 620 fans. Met dank aan de sponsors Op=Op Voordeelshop, Nijmko, Cees Blom en de Rabobank in Stadskanaal. Vele honderden fans hebben inmiddels een mail ontvangen. Op vertoon van een print van de verstuurde mail en een geldig legitimatiebewijs kunnen de vrijkaarten worden afgehaald bij de kassa van het theater Geert Teis.  Van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur. De tickets zijn niet overdraagbaar en moeten persoonlijk in ontvangst worden genomen. Het concert begint donderdag 9 maart om half acht. De deur van het theater gaat om half zeven open. Rond de klok van half negen is gelegenheid om met Thijs Pot op de foto te gaan. Nog vijftig vrijkaarten beschikbaar Goed nieuws voor fans die nog geen vrijkaarten in de wacht hebben gesleept. Van woensdag tot en met zaterdag vindt een kassabonnenactie plaats in een winkel in het centrum van Stadskanaal. Dan zijn 25 setjes van twee vrijkaarten te winnen. De allerlaatste vrijkaarten! Meer informatie woensdag in de weekbladen de Kanaalstreek en in de Ter Apeler Courant  

Auteur

Paul Abrahams