Filmclub Sellingen maakt opnames voor de film The Passion in Sellingen

Ter Apel

Op zaterdag 8 en zondag 9 april wordt in de gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat in Sellingen de film The Passion vertoond.

De film - afgewisseld met muziek en een verteller - begint om 19.30 uur. De film is een initiatief van de Filmclub Sellingen, in samenwerking met de twee protestantse kerken uit het dorp en de jeugdclubs van deze kerken. The Passion is een hervertelling van de laatste dagen van het leven van Jezus. Het eeuwenoude lijdensverhaal krijgt een eigentijdse uitvoering en wordt gespeeld door dorpsbewoners, jong en oud. Zij spreken en spelen het verhaal van de lijdensweg van Jezus. In Sellingen werden afgelopen zaterdag opnames gemaakt. Van onder meer de intocht van Jezus in het dorp en van van Pilatus vanaf het bordes van het gemeentehuis.

Auteur

Paul Abrahams