ChristenUnie steekt de handen uit de mouwen voor Camping De Sikkenberg in Onstwedde

Ter Apel

Vrijwilligers van de ChristenUnie Stadskanaal hebben zich op 4 maart via stichting Present ingezet voor een tuinproject op Camping De Sikkenberg in Onstwedde.

Met de actie wil de ChristenUnie Stadskanaal weer aandacht vragen voor het werk van vrijwilligers en mantelzorgers. ChristenUnie raadslid Okko Dijkstra: "Met als motto ’Omzien naar elkaar’ komt de ChristenUnie op voor mensen en organisaties die wel wat hulp kunnen gebruiken. Om de daad bij het Woord te voegen heeft de fractie van de ChristenUnie samen met ChristenUnie-leden zelf de handen uit de mouwen gestoken." Leden van de ChristenUnie Stadskanaal deden mee aan een tuinproject bij de camping De Sikkenberg in Onstwedde. "Op aanwijzingen van de beheerder hebben we bij de ingang van de camping een beukenhaag en bomen gepoot", aldus Dijkstra. "We zijn uiterst tevreden over onze goede samenwerking met stichting Present Zuidoost Groningen, via wie we dit project en in het verleden andere projecten hebben kunnen uitvoeren." Het ondersteunen van mantelzorgers en vrijwilligers is een van de speerpunten van de Stadskanaalster ChristenUnie. ChristenUnie Stadskanaal vindt dat de gemeente vrijwilligers- en mantelzorgorganisaties en andere organisaties op het gebied van zorg- en patiënten participatie moet ondersteunen.

Auteur

Paul Abrahams