Rabobank en Interpolis houden Cybercrime Event voor bedrijven in MartiniPlaza in Groningen

Ter Apel

Op maandag 27 maart houden de Rabobanken in Groningen en Drenthe samen met Interpolis een rondetafelgesprek over cybercriminaliteit voor haar ondernemers.

Gespreksleider is Peter R. de Vries, misdaadverslaggever en bekend van het gelijknamige tv-programma. De bijeenkomst vindt plaats in MartiniPlaza in Groningen. Cybercrime is een explosief groeiend risico voor ondernemers. Door het bespreken van de risico’s en de preventieve maatregelen willen de banken de bedrijven weerbaarder maken tegen cybercrime, criminaliteit met ICT als middel én doelwit. Veel ondernemers maken zich geen zorgen. Terwijl de impact van een bedrijf net zo groot is als bijvoorbeeld brand. Peter R. de Vries voert een interactief tafelgesprek met Pim Takkenberg, expert Cyber Security bij Northwave, Dennis van Bruchem, hoofd fraude team Rabobank Nederland, een officier van justitie, en een professionele hacker. Zij gaan in op de gevaren van internetcriminaliteit voor grote en kleine bedrijven. Wat zijn de ontwikkelingen van cybercrime? Welke technieken gebruiken digitale criminelen? Welke gevolgen hebben ze voor uw bedrijf? Maar ook welke voorzorgsmaatregelen kunt u zelf nemen om risico’s te verkleinen.

Auteur

Paul Abrahams