Verboden vruchten en zo in bibliotheek Borger

Ter Apel

De Boekenweek 2017 vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zondag 2 april met als thema Verboden vruchten.

De bibliotheek Borger-Odoorn viert deze Boekenweek op woensdag 29 maart in de bibliotheek Borger met een avondvullend programma rondom de Drentstalige gedichtenbundel Minnezinne. Geschreven en vertolkt door Delia Bremer uit Hoogeveen en Ria Westerhuis uit De Wijk staan liefde en verlangen in het middelpunt. Naast gedichten is er ook ruimte voor oer-Hollandse spruitjes…., de groene groentes voorgedragen door dichter Mischa van Huijstee uit Smilde. Singer-songwriter Serge Epskamp uit Zandhuizen zingt in het Achterhoeks én Engels over de liefde en de verboden vruchten. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Een kaartje kost 10 euro, leden van de bibliotheek betalen 7,50 euro. U wilt een ticket reserveren? Bel 088-0128300 of stuur een mail naar info@bibliotheekborger.nl

Auteur

Paul Abrahams