Muziekvoorstelling All You Need Is Music is Theater Geert Teis in Stadskanaal

Ter Apel

In Theater Geert Teis in Stadskanaal vindt zaterdag 29 april de tweede editie plaats van de muziekvoorstelling All You Need Is Music.

door Paul Abrahams

"De voorbereidingen zijn in volle gang", meldt Jasper Stuut. De inwoner van Musselkanaal is organisator van het evenement dat een podium biedt aan lokale en regionale talenten, die de kans krijgen om hun kwaliteiten te tonen aan een groot publiek. Niet alleen muzikanten, maar ook technici, vormgevers en videografen. "Inmiddels is de helft van het aantal beschikbare toegangskaarten aan de man gebracht", glundert Jasper. "De eerste editie was uitverkocht en we gaan er vanuit dat in de komende weken alle tickets aan de man worden gebracht. Dankzij de financiële bijdrage van Rabobank, SealteQ, Zandstra Schilderwerken en Bouwbedrijf Speelman kunnen we met elkaar een spetterende show met muziek, licht, geluid en animatie voor het voetlicht brengen." Tijdens de avondvullende voorstelling kan het publiek met volle teugen genieten van de coverband Applemoose, het opleidingsorkest van VKSO vanBeresteyn onder leiding van dirigent Joël Smits, Thijs Pot van The Voice of Holland, Roy & Sanne, de formatie Red Band, de zangeressen Anne Verhart, Lisa-Mae de Vries en Mei-Lin Germs, de gitarist Martijn Schuur, de virtuoze saxofonist Martijn Bick en een sessieband onder leiding van toetsenist Harm-Jan Riksen. De muzikale avond voor jong en oud - waarin het draait om één ding: muziek brengt samen en laat samenwerken - begint om 20.00 uur. Een toegangskaartje kost tien euro. Tickets zijn te koop aan de kassa van het Theater Geert Teis of via de website van het theater. Kijk voor meer informatie op de website www.allyouneedismusic.info    

Auteur

Paul Abrahams