Klouk op ’t Knoal in Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal

Ter Apel

Weet u waar deze foto is gemaakt?Veenhuizen, Veendam, Veelerveen of Buinerveen?

RTV Noord heeft zijn razend populaire quiz ‘Klouk’. In het Streekhistorisch Centrum in Stadskanaal (naast de watertoren) presenteert Bert Roossien al vele seizoenen een eigen beeldquiz met meerkeuzevragen. Bezoekers kunnen hun kennis van de omgeving testen aan de hand van 50 beeldvragen. Dat kunnen oude opnames zijn maar ook recente kiekjes van bekende en minder bekende plaatsen in Oost-Groningen en het aangrenzende Drenthe. Voor degene met de meeste goede antwoorden is er een leuke paasprijs beschikbaar. De beeldquiz begint om 14.30 uur. Na de pauze worden de antwoorden gegeven. Een toegangskaartje kost 2,50 euro. Donateurs van het Streekhistorisch Centrum hebben vrij entree. Voor meer informatie of reserveren: 0599-612649 of info@streekhistorischcentrum.nl O ja, het juiste antwoord bij bovenstaande foto is Buinerveen, kruising Hoofdstraat-Zuiderstraat.  

Auteur

Paul Abrahams