Jubileumuitvoering toneelvereniging Tangervolk in Ons Hoes

Ter Apel

De toneelvereniging Tangervolk uit Jipsingboertange bestaat dertig jaar.

Ter gelegenheid van dit jubileum wordt op zaterdagavond 22 april een extra toneelavond gehouden in het plaatselijke dorpshuis Ons Hoes. Het publiek kan genieten van het blijspel 'Koestukken 7' van Harm Dijkstra uit Sleen. Het verhaal gaat over weduwe Anna. Zij woont samen met oma, oom Hendrik - die veel slaapt - en haar beide kinderen. Het word Anna allemaal wat teveel, en op dat moment grijpt de geraffineerde zuster Van der Zwil in. Ook de nieuwsgierige buurvrouw en postbode komen geregeld binnenvallen. Dit leidt tot hilarische taferelen ... De voorstelling begint om 20.00 uur. De toegang is gratis. Wel even van te voren een kaartje reserveren: 0599-764343.

Auteur

Paul Abrahams