Poiesz Supermarkten gul voor noordelijke sportverenigingen

Ter Apel

De Jeugd Sponsor Actie van Poiesz Supermarkten is afgesloten met een feestelijke bijeenkomst in het WTC Expo in Leeuwarden.

Voor de twaalfde keer werd bekend gemaakt hoeveel sponsorgeld per vereniging door Poiesz wordt uitgekeerd. In totaal zat een een bedrag van 540.000 euro in de pot. De deelnemende verenigingen konden de hoogte van het sponsorbedrag beïnvloeden door zoveel mogelijk Jeugd Sponsor Munten te verzamelen. De bedragen die zijn uitgekeerd variëren van 704 euro tot 1575 euro. "Als familiebedrijf van en voor het Noorden vinden we het belangrijk dat muziek, sport en spel bereikbaar is en blijft voor de jeugd en daarom ondersteunen we met de Jeugd Sponsor Actie honderden verenigingen uit de regio, aldus Rob Terstappen, Commercieel Directeur van Poiesz Supermarkten B.V. "Aan de reacties van bestuursleden en ouders van jeugdleden merken we hoe belangrijk de extra financiële steun van de Jeugd Sponsor Actie is."

Auteur

Paul Abrahams