Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher in schoonheidsinstituut Sundari in Stadskanaal

Ter Apel

Leuk nieuws uit Stadskanaal. Inwoners uit de Kanaalstreek en omgeving kunnen namelijk een afspraak maken voor een behandeling in het zogeheten Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher.

door Paul Abrahams

Plaats van handeling is schoonheidsinstituut Sundari aan de Handelsstraat 55a dat wordt gerund door Alyda Moed. Het is de eerste vestiging van de franchiseformule van de bekende cosmetische arts - die toonaangevend is op het gebied van cosmetische behandelingen - in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Op zaterdag 6 mei wordt het Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher officieel om één uur geopend door Robert Schoemacher. Vervolgens worden de eerste klanten behandeld. "De agenda is goed gevuld", weet Alyda. "De botox en filler behandelingen worden door Robert Schoemacher zelf uitgevoerd. Om de maand reist hij naar Stadskanaal. Om te beginnen op zaterdag 6 mei, de volgende keer is donderdagmiddag 1 juni van één tot zes uur." Alyda is sinds zeven jaar eigenaar van het schoonheidsinstituut langs het Stadskanaal. "Je moet je vandaag de dag onderscheiden", weet de inwoonster van Stadskanaal. "Ik heb een tijdje geleden de stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen met Robert Schoemacher. Ik ben heel erg trots dat hij met mij in zee wil gaan. Hij is werkelijk the best of the best. Een betere cosmetische arts kun je je niet wensen. Klanten - zowel vrouwen als mannen - kunnen nu bovendien dicht bij huis door hem worden behandeld. Vanzelfsprekend worden hoge eisen gesteld aan discretie, hygiëne en professionaliteit." In opmaat naar de opening van het Perfect Age Beauty Center by Robert Schoemacher wordt de salon flink onder handen genomen. "Het werd ook wel weer tijd voor een frisse wind", verklapt Alyda. "Het is nog even flink aanpakken, maar de klus is ruim op tijd geklaard." Naast de maandelijkse botox en filler behandelingen door Robert Schoemacher en zijn team, kunnen klanten in schoonheidsinstituut Sundari door de week ook terecht voor andere behandelingen. Zoals onder (veel) meer epileren, verven van de wenkbrauwen en wimpers, harsen van de bovenlip, een gezichtsbehandeling of spray tan. En niet te vergeten: vries je vet definitief weg met de Cryo 21. U wilt meer informatie? U wilt een afspraak maken? Neem dan even contact op met Alyda Moed, 06-16082458.    

Auteur

Paul Abrahams