Winnaars Wegwijsdag houden theatervoorstelling in Theater Geert Teis in Stadskanaal

Ter Apel

In Theater Geert Teis in Stadskanaal vindt donderdagavond 11 mei een bijzondere theatervoorstelling plaats.

Leerlingen van de Meidoornschool in Stadskanaal - een school voor zeer moeilijk lerende kinderen - gaan namelijk optreden waarmee een lang gekoesterde droom in vervulling gaat. Dat de leerlingen op het toneel in de schijnwerpers staan is te danken aan vijf Noorderpoort studenten die de opleiding gehandicaptenzorg niveau 4 volgen: Daphne Glazenburg, Anita Tieben, Romée Pomp, Daphne Boels en Maayke Veldman. "We hebben tijdens de Wegwijsdag van Noorderpoort en de gemeente Stadskanaal een project bedacht met kinderen met een beperking in de hoofdrol. Ons project is uiteindelijk door de jeugdraad en de burgemeester verkozen als winnaar en daarom mogen we het project ook uitvoeren. De kinderen zijn dol enthousiast om mee te doen aan deze theateravond. Als verrassing hebben we ook een aantal gast artiesten. We gaan nog niets verklappen, anders verklappen we de droom." De voorstelling begint om 19.00 uur en bijna alle beschikbare kaarten zijn verkocht. U wilt nog een kaartje reserveren? Bel 0599-612501 of stuur een mail naar projectgroepdroom@gmail.com  

Auteur

Paul Abrahams