Kampioenschap balletje hoog houden in Mussel

Ter Apel

Op vrijdagavond 19 mei vindt in Mussel de finale plaats van het kampioenschap 'balletje hoog houden'.

De titelstrijd is bedoeld voor de A-junioren, B-junioren, C-junioren en D-junioren van de voetbalverenigingen in het verspreidingsgebied van de weekbladen de Kanaalstreek en de Ter Apeler Courant van uitgeverij NDC mediagroep. Het evenement is een initiatief van de redacteur van de leukste krant in de regio. Alle finalisten gaan met een certificaat naar huis en de drie beste junioren per categorie krijgen een beker. De twaalf bekers zijn aangeboden door Henk Nijmeijer van het bedrijf Nijmko Telecom ICT & Beveiliging in Stadskanaal. Onder de finalisten wordt bovendien een bal verloot, die beschikbaar is gesteld door Henk Klok van Sport-Inn Henk Klok in Stadskanaal. Alle verenigingen hebben een mail gekregen met informatie over het kampioenschap. Aanmelden van finalisten kan tot uiterlijk maandag 15 mei. Bel 06-25147406 of stuur een mail naar kanaalstreek@ndcmediagroep.nl

Auteur

Paul Abrahams