Meet & Greet met Deddy Kruize, Knoalster van het jaar

Ter Apel

Deddy Kruize - Knoalster van het jaar - keert zaterdag 20 mei voor een paar weken verlof terug naar Stadskanaal.

Het actiecomité Deddy Kruize wil woensdag 7 juni een cheque aanbieden, als ze bij de burgemeester een kopje thee gaat drinken. Inmiddels worden door inwoners verschillende actie gehouden om geld in te zamelen. Deddy moet als vrijwilliger zelf haar reis- en verblijfkosten betalen. Meet and Greet Deddy Kruize Het is goed voor te stellen dat u na het lezen over alle acties die voor Knoalster van het jaar, Deddy Kruize, worden gehouden wel eens zou willen zien wie deze bevlogen jonge dame is. Waarom geeft iemand haar baan op, verkoopt ze huis en haard en gaat ze als vrijwilliger twee jaar aan de slag als operatiekamer-assistente op een schip van Mercy Ships voor de kust van West-Afrika? Al deze vragen worden beantwoord tijdens een meet and greet met Deddy Kruize op dinsdag 23 mei in de aula van Ubbo Emmius aan de Maarsdreef in Stadskanaal. De bijeenkomst - een initiatief van EGS Stadskanaal - begint om 19.30 uur.

Auteur

Paul Abrahams