Optreden Veenkoloniaal Symfonie Orkest in Gasselternijveen

Ter Apel

Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO) treedt zondag 21 mei op in de PKN kerk in Gasselternijveen.

Het concert is onderdeel van 'Het Jaar van de Dorpen 2017' van de gemeente Aa en Hunze en wordt mede ondersteund door de provincie Drenthe. Onder leiding van dirigent Lubertus Leutscher worden werken van Liszt, Bruch, Sibelius en Enescu uitgevoerd. Het concert begint om 16.00 uur. Een ticket kost 15 euro. Entreebiljetten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar in MFC De Spil. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Voor aanvang van het concert is vanuit de PKN-kerk, een rijksmonument, een historische wandelroute uitgezet in de prachtige natuurlijke omgeving van het dorp. De start is om 14.30 uur.

Auteur

Paul Abrahams