Benefietconcert met Thijs Pot en Jasper Stuut in het Julianapark in Stadskanaal

Ter Apel

Op zondag 11 juni treden diverse regionale artiesten op in de muziekkoepel in het Julianapark in Stadskanaal.

Het spits van het programma wordt om 15.00 uur afgebeten door het duo Turbid Milk. Daarna is de muziekkoepel gereserveerd voor 42 Missed Steaks (16.00 uur), Spectrum (17.00 uur) en Redband (18.00 uur). Het concert wordt om 19.00 uur afgesloten door Thijs Pot, Jasper Stuut en Lisa Mae de Vries. Het concert wordt georganiseerd door Doortje Winter uit Stadskanaal, die in augustus met zo'n veertig vrijwilligers op het vliegtuig stapt naar Malawi in Oost-Afrika. In het dorp Endlhaleni worden onder de vlag van World Servants woningen voor onderwijzers en latrines bij de plaatselijke school gebouwd. Door middel van het benefietconcert wordt geld ingezameld om het project te kunnen uitvoeren. Een toegangskaartje kost vijf euro. Aan de kassa moet 7,50 euro worden betaald. Er zijn 300 entreebiljetten gedrukt. De tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij The Read Shop in Stadskanaal. Mocht het onverhoopt heel slecht weer zijn op zondag 11 juni, dan wordt het benefietconcert verplaatst naar het schoolgebouw van Ubbo Emmius aan de Stationslaan in Stadskanaal.

Auteur

Paul Abrahams