50 jaar Moekesgat

Ter Apel

 Dit jaar bestaat het zwembad het Moekesgat in Ter Apel 50 jaar. Om dit heugelijke feit te vieren zullen er tal van activiteiten worden georganiseerd is en rond het zwembad.

Zo zal er 1 juli een poolparty plaatsvinden met medewerking van Bliss Event. Tijdens de poolparty zijn er optredens van Stuk TV en dj’s MC Reza en Jeff Free. Entree is 5,00 euro. Het feest is van 19.30 tot 24.00 uur. Kaarten kunnen vooraf worden gekocht bij de entree van het zwembad, Take Away en de Jumbo in Ter Apel. Daarnaast zullen er deze zomer tal van andere activiteiten plaatsvinden als een bubble voetbaltoernooi, NK glijbaanrace, speelmiddagen voor de kinderen, discozwemmen en een aantal  koffie-ochtenden voor de baantjes zwemmers. Meer informatie op de facebooksite van Zwembad Moekesgat. De organisatie is in handen van de nieuw opgerichte stichting 'Vrienden van Moekesgat.' Deze stichting heeft als doel het organiseren van talrijke activiteiten in als rond zwembad het Moekesgat.

Auteur

Cindy Houwen