CBS De Rank grijpt naast de Techniek Trofee

Onstwedde

 De jury was vol lof over het techniekonderwijs op De Rank en het enthousiasme waarmee de kinderen met allerlei experimenten aan de slag waren. Maar helaas ondanks alle lovende woorden heeft De Rank de Techniek trofee niet gewonnen.

Winnaar werd Basisschool De Catamaran uit Amsterdam. Daarnaast was De Wegwijzer uit Schagen ook genomineerd.  De Rank wacht nog wel met spanning af omdat ze als genomineerde school van het Maas Geesteranus Fonds en TechniekTalent.nu nog wat aangeboden krijgen. De jury komt de school nog een keer bezoeken. De school kreeg 30 mei bezoek van 3 juryleden van TechniekTalent.nl. Na een PowerPoint presentatie over de ontwikkeling, visie en uitvoering van ons techniekonderwijs, gingen de juryleden een bezoek brengen aan alle groepen.

Auteur

Cindy Houwen