Voetbalvereniging SPW bij Wijkinloop Stadskanaal Noord

Stadskanaal

 Bewoners van Stadskanaal Noord zijn maandagochtend 3 juli tussen 10.00 en12.00 uur welkom bij de Wijkinloop in buurtcentrum Noordstee.

De Wijkinloop is een plek waar je gezellig met andere bewoners een kopje koffie drinkt en tegelijk wegwijzer voor diensten en activiteiten in de wijk. Zo is er iedere week een (wijk-)verpleegkundige aanwezig voor bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk of overige vragen en /of adviezen voor wat betreft gezondheid. Aan de koffietafel is altijd een wijkorganisatie te gast. Deze keer is dat voetbalvereniging SPW. De heer Willems vertelt, ook aan de hand van filmpjes, over de geschiedenis van de vereniging en geeft een toelichting op wat er allemaal bij de organisatie van alle activiteiten komt kijken.

Auteur

Cindy Houwen