Cursus Auto te Water in zwembad Moekesgat

Ter Apel

Ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan van het zwembad Moekesgat in Ter Apel wordt zondag 9 juli de cursus Auto te Water gegeven.

Met hulp van sponsoren is de prijs drastisch verlaagd. Deelname kost nu 12,50 euro per persoon. "Hiermee willen we deze cursus weer voor een groot publiek toegankelijk maken. Tenslotte komen jaarlijks nog steeds teveel mensen als gevolg van verdrinking na een auto te water om het leven", aldus Peter Edelenbosch van Team Auto te Water Noord. Het geheel is van 10.30 tot 13.30 uur. Voor opgave: zwembadmoekesgat@vlagtwedde.nl, 0599-582750, ATW.Noord@gmail.com, 06-52656084. De cursus wordt door Team Auto te Water al langer dan 25 jaar gegeven in geheel Noord Nederland (alles boven de A1) en staat onder auspiciën van Veilig Verkeer Nederland.

Auteur

Arjan Brondijk