Oldtimerdag Onstwedde

Onstwedde

Dit jaar wordt tijdens de evenementenweek zaterdag 8 juli van 9.00 tot 16.00 uur de tweede Onstwedder Oldtimerdag gehouden.

De oldtimers (onder andere tractoren, auto's, legervoertuigen, bromfietsen) zijn niet alleen tentoongesteld op De Woldbrink aan de Dorpsstraat, maar ook worden er weer diverse toertochten gereden. Nieuw dit jaar is het boomstam slepen met oude tractoren. Dit gebeuren vindt overigens plaats op het braak liggend terrein aan de Tuinlaan. Verder is er een springkussen voor de kinderen, wordt er muziek gedraaid door Rieksie uit Coevorden en is er een wedstrijd met grasmaaiers. Deelname aan en toegang tot het hele oldtimerevenement is gratis.

Wilt u deelnemen aan deze Oldtimerdag? Aanmelden kan via de website www.ontwedde.info


Auteur

Cindy Houwen