Zomerwandelingen

Drouwen

Het is zomer, tijd om naar buiten te gaan. Bij Buitencentrum Boomkroonpad is deze zomer van alles te doen.

Iedere zondag- en woensdagmiddag in juli en augustus kunnen geïnteresseerden met een gids van Staatsbosbeheer een afwisselende zomerwandeling maken. Ook kinderen zijn van harte welkom. Tijdens de zomerwandeling neemt de gids van Staatsbosbeheer deelnemers mee op pad voor een ontdekkingstocht in de natuur. De tocht is voor het hele gezin, jong en oud. Men leert en ontdekt van alles over de bomen, de dieren en de vogels van het bos. Andere Zomeractiviteiten Naast de zomerwandelingen worden er in de zomer door Staatsbosbeheer nog tal van andere activiteiten georganiseerd. Een bezoek aan Buitencentrum Boomkroonpad is een bijzondere bosbeleving, waarbij je door de kronen van de bomen kunt lopen. Verder zijn er in de zomermaanden  dinsdag en donderdag de buitendagen, waarbij kinderen van 6 tot en met 12 jaar het leven van de eekhoorn ontdekken en hun voederhuisje timmeren. Iedere derde zondag van de maand is na de wandelexcursie een extra kinderactiviteit. Informatie en aanmelden De zomerwandelingen vinden plaats vanaf 12 juli tot en met eind augustus op iedere zondag en iedere woensdag. De wandelingen starten  zondag om 12.00 uur en woensdag om 13.30 uur en duren ongeveer twee uur. De kosten bedragen 5,00 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Vooraf aanmelden bij het buitencentrum: 0592-377305 of boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl. Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4 in Drouwen. Voor meer informatie en voor de overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad

Auteur

Cindy Houwen